54d86d10673830fd185e30c2_facebook_icon.png 54d871559dd758043771b6ae_twitter_icon.png
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Heemskerckstraat 31, 1792 AA Oudeschild
TexelTip
Bedrijfsuitjes
images/price-tag.png
Teamuitjes
images/widget_groepen1.png
Schoolreisjes
images/widget_scholen.png
Zakelijk
images/widget_business.png
Bus huren
images/widget_bus.png

Smakelijke Solextour

https://texeltip.nl/wp-content/uploads/2018/01/groepsfoto-solex.jpg

Ga op Smakelijke Solextour op Texel

Erop uit met de Solex en onderweg genieten van lokale lekkernijen. In samenwerking met een echte Texelse schapenboer, de Solexverhuurder en de Pannenkoekenboerderij een gezellige dag op ons eiland.

Start van het programma

Na een korte uitleg over de werking van de Solex ontvangen jullie van ons een Texelroute langs de mooiste plekjes, wegen en weggetjes over Texel. Wij zorgen dat iedereen een mooi stukje van Texel te zien krijgt en als jullie dat leuk vinden zorgen we voor een paar ludieke opdrachten onderweg om de pret nog een beetje te verhogen.

Bezoek aan Texelse schapenboerderij

Onderweg stoppen we ook nog bij een heuse Schapenboer op een van de mooiste gebieden van Texel namelijk ‘De Hoge’ Berg. De boer verteld van alles over het leven op een schapenboerderij, het houden van schapen en wat zijn mooie bedrijf nog meer onderneemt. Kijk vooral ook eventjes in het kleine kaaswinkeltje ernaast waar jullie diverse kaasjes mogen proeven. Ook de inwendige mens wordt hier verzorgd met een lekker kop koffie of thee.

Texelse Pannenkoek

Een pannenkoek bij pannenkoekenboerderij Catharinahoeve mag niet ontbreken aan deze smakelijke Solextour.  Aan de rand van het Texelse dennenbos kunnen jullie kiezen uit diverse pannenkoeksoorten inclusief 2x koffie/thee of fris.

Veilig weer naar de startlocatie

Onze eigen (mini)bus brengt jullie weer veilig terug naar de startlocatie

 

Meer informatie

 

‹ TERUG NAAR OVERZICHT
Nog meer ideeën opdoen? Keer terug naar het overzicht