54d86d10673830fd185e30c2_facebook_icon.png 54d871559dd758043771b6ae_twitter_icon.png
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Heemskerckstraat 31, 1792 AA Oudeschild
TexelTip
Bedrijfsuitjes
images/price-tag.png
Teamuitjes
images/widget_groepen1.png
Schoolreisjes
images/widget_scholen.png
Zakelijk
images/widget_business.png
Bus huren
images/widget_bus.png

Incentive Texel

https://texeltip.nl/wp-content/uploads/2018/02/1-boet-vergader-3-verkleind.jpg

Incentive Texel

Het nuttige met het aangename verenigen op Texel. Combineer een vergadering of training met een een ontspannende middag. Eventjes alle neuzen weer dezelfde kant op laten wijzen om productiever op het werk te zijn en als extra bonus een stukje teambuilding in een andere setting dan op kantoor.

 

Vergaderen of trainen op Texel

Natuurlijk is het mogelijk om met de auto naar Texel te komen, maar wij stellen voor deze in Den Helder te laten staan en de Veerboot naar Texel lopend te doen. Op Texel aangekomen staat onze eigen bus of touringcar klaar. De chauffeur brengt jullie naar een prachtige van te voren uitgezochte locatie; bijvoorbeeld aan het Texelse strand, in een schapenboet of bijvoorbeeld midden tussen de weilanden. Wij denken graag mee met de keuze voor een passende locatie.

 

 

Succes gegarandeerd

De vergadering of training is altijd inspirerend op Texel vanwege de bijzondere ambiance van het eiland. In overleg zal er gezorgd worden voor koffie, thee en eventuele andere drankjes. Uiteraard is er de beschikking over moderne presentatiemiddelen. Na deze intensieve bijeenkomst genieten van een heerlijke (Texelse) lunch!

 

Teambuilding

Voor de middag hebben we een breed scala aan teambuilding mogelijkheden. Van het Ontdek de Mol spel tot en met een Beachbattle.

 

Verrassingsdiner

Op de haven van Oudeschild, een paviljoen aan het strand of restaurant in de Duinen, dit bepalen we samen van tevoren. Wij adviseren je graag!

Na afloop van een goed verzorgde maaltijd, waarbij het iedereen aan niets zal ontbreken, brengt onze eigen bus jullie weer naar de veerboot

 

‹ TERUG NAAR OVERZICHT
Nog meer ideeën opdoen? Keer terug naar het overzicht