54d86d10673830fd185e30c2_facebook_icon.png 54d871559dd758043771b6ae_twitter_icon.png
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Heemskerckstraat 31, 1792 AA Oudeschild
TexelTip
Bedrijfsuitjes
images/price-tag.png
Teamuitjes
images/widget_groepen1.png
Schoolreisjes
images/widget_scholen.png
Zakelijk
images/widget_business.png
Bus huren
images/widget_bus.png

Budget uitje Texel

https://texeltip.nl/wp-content/uploads/2018/02/1-tandem-texel.jpg

Budget uitje Texel

Een geslaagd uitje op Texel voor een aantrekkelijke prijs voor groepen en teams vanaf 8 personen.

 

Overtocht met de Veerboot van TESO

Vanaf de veerhaven van Den Helder vertrekken jullie met een van de 2 moderne veerboten van de TESO (Texelse Eigen Stoomboot Onderneming). Geniet van de overtocht want deze duurt maar slechts 20 minuten!

Tandemtocht

Op het eiland Texel aangekomen staan er tandems voor jullie klaar. Omdat het eigenlijk altijd wel waait op Texel hebben deze versnellingen, om het fietsen te vergemakkelijken. Wellicht wat spannend in het begin samen opstappen en fietsen, maar al snel zullen jullie als een echt team op pad gaan. Via een mooie en leuke route laten we je zoveel mogelijk van Texel zien.

 

Picknicklunch

Op een mooie locatie staat een heerlijke picknicklunch klaar, diverse broodjes met hartig en zoet beleg en natuurlijk koffie, thee en melk ontbreken niet.

Bezoek aan het Juttersmuseum

In het grootste Juttersmuseum van Europa kijkt iedereen zijn ogen uit. Je hebt nog nooit zoveel rommel bij elkaar gezien en dat is allemaal door de Texelse jutters op het strand gevonden en verzameld in dit museum.

 

Tandempuzzeltocht

Tijd voor een leuke tandemquiz oftewel een puzzeltocht met hele leuke vragen en opdrachten onderweg bedacht door echte Texelaars. Wie behaalt de meeste punten en gaat er met een originele Texelse prijs vandoor?

 

Bezoek aan de Texelse bierbrouwerij

Als afsluiter van deze dag een bezoek aan de Texelse bierbrouwerij, een rondleiding met na afloop een proeverij van biertjes welke gebrouwd zijn door Texels.

 

Budget uitje Texel is inclusief

‹ TERUG NAAR OVERZICHT
Nog meer ideeën opdoen? Keer terug naar het overzicht